Ilkka Dahl

Aiempaa kokemusta muun muassa 

  • Asianajotoimistotyöstä 
    (Associate Trainee)
  • In house -tehtävistä
    (Legal Trainee)
  • Opettamisesta (valintakoevalmennusopettaja)
  • Luottamustehtävistä
    (taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja)

Lakiasiaintoimisto Dahlin tarina

Tieni kohti Lakiasiaintoimisto Dahlin perustamista on alkanut jo nuoruudessani, jolloin arkielämän tilanteiden kautta kiinnostukseni juridiikkaa kohtaan heräsi. Sen jälkeen matkani on kulkenut Yhdysvalloissa vietetyn lukioaikaisen vaihto-oppilasvuoden jälkeen oikeustieteen opintojen pariin Rovaniemelle, sieltä takaisin Helsinkiin juridisiin trainee-tehtäviin ensin erääseen maan suurimmista asianajotoimistoista ja sittemmin finanssialan yhtiöön. 

Lisäksi olen matkani varrella myös jakanut juridiikkaa kohtaan kokemaani kiinnostusta eteenpäin valmentamalla oikeustieteelliseen tiedekuntaan hakevia valintakokeeseen sekä hyödyntänyt juridista osaamistani muun muassa toimimalla luottamustehtävissä taloyhtiön hallituksessa. Näin olen ajan myötä poiminut mukaan kokemusta, osaamista ja kielitaitoa, joiden avulla nyt tarjoan juridista apuani Lakiasiaintoimisto Dahlissa. 

Vuoden 2021 alusta alkaen olen ollut luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja eli niin kutsuttu ”lupalakimies”. Oikeudenkäyntilupani voimassaolo on tarkastettavissa  tästä linkistä avautuvasta julkisesta luettelosta.

Tervetuloa asiakkaakseni!

(c) Lakiasiaintoimisto Dahl Oy, 2020
(c) Valokuvat: Ambiance & Atmosphère, 2020